Sponsor Kliks

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Beste leden/supporters van K&V Vught,
SponsorKliks is de winactie “ontvang je aankoopbedrag terug” gestart.

Hiermee maak je kans op je aankoopbedrag retour (tot maximaal € 250 per bestelling).
SponsorKliks verloot deze 4 keer. Hoe meer bestellingen je instuurt des te meer kans je maakt om je aankoopbedrag (of zelfs aankoopbedragen) terug te krijgen.
Daarnaast maakt K&V Vught ook nog eens kans op een sponsorbedrag van maar liefst € 1000,–! Hoe meer mensen er meedoen, hoe groter de kans voor K&V Vught wordt om dit mooie bedrag te winnen…

De actie is van 1 november tot en met 31 december 2019.
Bekijk hier de voorwaarden van de actie.

Alvast bedankt namens het Bestuur van K&V Vught

• Klik op ‘Sponsor kliks’ logo.
  • Kies een winkel waar je iets wilt bestellen.
  • Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van jouw vereniging of stichting.
    Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert jouw vereniging hier direct van!